Sekretesspolicy

Denna sekretesspolicy beskriver hur billig Outlet Store använder och skyddar all information när du använder den här webbplatsen.

billigt Outlet Store har åtagit sig att se till att din integritet skyddas. Om vi ​​ber dig att lämna vissa uppgifter som kan identifieras när du använder den här webbplatsen, så du kan vara säker på att endast kommer att användas i enlighet med denna sekretesspolicy.

Cheap salu Store kan ändra denna policy från tid till annan genom att uppdatera denna sida. Du bör kontrollera denna sida då och då för att se till att du är nöjd med eventuella ändringar. Denna policy är effektiv från [2001].

behöver denna information för att förstå dina behov och ge en bättre service, och i synnerhet av följande orsaker:

Intern journalföring

Vi kan använda informationen för att förbättra våra produkter och tjänster.

Frukta

skicka e-post om nya produkter, specialerbjudanden eller annan information som vi tror du kan finna intressant med den e-postadress som du har uppgett.

Ibland kan vi också använda dina uppgifter för att kontakta dig för marknadsundersökningar. Vi kan kontakta dig via e-post, telefon, fax eller e-post. Vi kan använda informationen för att anpassa webbplatsen efter dina intressen.

Säkerhet

Vi är fast beslutna att se till att din information är säker. För att förhindra obehörig åtkomst eller avslöjande vi har infört lämpliga fysiska, elektroniska och administrativa förfaranden för att skydda och säkra den information vi samlar in online.

Styra din personliga information

Du kan välja att begränsa insamling eller användning av dina personuppgifter på följande sätt:

när du ombeds att fylla i ett formulär på hemsidan, leta efter den ruta som du kan klicka på för att ange att du inte vill att informationen ska användas av vem som helst för direkt marknadsföring

om du tidigare har kommit överens om att vi använder dina personuppgifter för direkt marknadsföring, kan du ändra dig när som helst genom att skriva till eller e-posta

Vi kommer inte att sälja, distribuera eller leasa din personliga information till tredje part utan din tillåtelse eller enligt lag är skyldiga att göra det. Vi kan använda dina personuppgifter för att skicka dig försäljningssyfte om tredje parter som vi tror du kan finna intressant om du säger att du vill det.

tillbaka